Start > Wedstrijdverslag > BK Meisjes (Moeskroen)

BK Meisjes (Moeskroen)

6 september 2015

Hanne BorstlapOp de tweede dag van het BK was het de beurt aan de meisjes om hun polsstokcompetitie te beslechten. Jutte Van Hansewyck (VAC) wist na een druk bezette tenniszomer de zesde plaats weg te kapen met een hoogte van 2m90. Nieuwkomer Stefanie Dadayeva (AZW) wist ondanks een verzwikte enkel eerder deze week toch nog 3m en een vijfde plaats uit de brand te slepen. Fleur Hooyberghs (ACHL) was goed op dreef en sprong met 3m15 een nieuw prsoonlijk record wat resulteerde in een vierde plaats.

Hanne Borstlap startte haar competitie op 3m15 en wist via tussenhoogtes van 3m25, 3m30 en 3m40 autoritair de Belgische titel te behalen. Daarna volgden nog verdienstelijke pogingen op 3m57, maar voorlopig zonder positief resultaat.

Bij de scholieren meisjes was het na lang wachten de beurt aan Hanne De Baene (OB). Hanne kwam echter nooit goed in de wedstrijd. Beginhoogte 3m50 lukte nog wel met de derde poging, maar op 3m70 haalde ze de lat drie maal naar beneden. Weg was de titel want Melanie Vissers (WACO) had met haar eerste beurt 3m50 overschreden.

Wedstrijdverslag

  1. Nog geen reacties.
  1. Nog geen trackbacks.